Onze productie

In onze meubelfabriek in Elburg maken we elk meubel en elke keuken volledig op maat voor de klant. Dit doen we met de beste materialen en modern gereedschap. En met de vakkennis die nodig is om ook grote en complexe klantvragen aan te kunnen.

Ruim, modern en licht

Onze 1800 m² grote meubelfabriek biedt alle ruimte en licht die we nodig hebben. Het bestaat uit een opslag van binnenkomende materialen, de werkruimte zelf en een aparte ruimte voor de opslag van producten die gereed zijn.

Deze indeling zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke routing en een efficiënt proces. We kunnen hier ook grote opdrachten en meerdere opdrachten tegelijk aan.

Modern machinepark, ouderwets vakmanschap

In onze meubelfabriek werken we met een modern machinepark. Dit bestaat onder meer uit een CNC-bovenfrees en een CNC-zaagmachine, 2 formaatzaagmachines, een kantaanlijnmachine met airtec-systeem en – voor massief hout – diverse freestafels en schaafmachines. Ons productieproces is gericht op zo min mogelijk afval. We combineren dit moderne machinepark met ouderwets vakmanschap, oog voor detail en een betrouwbare dienstverlening.

Kom kijken in onze meubelfabriek

Nieuwsgierig hoe wij uw product vervaardigen? Bel voor een afspraak in onze meubelfabriek. We leiden u graag rond.

Ja, graag een afspraak!